Civil szervezetek

2023.április.10.
Egyesület Lébényért
Egyesület Lébényért
Büszkék vagyunk, hogy az egyik legöregebb lébényi egyesület tagjai lehetünk.
Tovább
Első Lébényi Lokálpatrióta Egyesület
Célunk Lébény kulturális értékeinek és hagyományainak felkutatása, ápolása és megőrzése, a tárgyi kulturális értékek megőrzése és újabbak létrehozása.
Tovább
F-16 Lébényi Postagalamb Sportegyesület
Az egyesület célja: kiváló postagalambok tenyésztése, és azok országos, valamint nemzetközi megmérettetéseken való versenyeztetése.
Tovább
Gyermekeinkért Alapítvány
Célja, hogy az iskola tehetséges növendékeinek eredményeit elismerje, jutalmazza, az iskolai közösségek nyári programjait anyagilag támogassa.
Tovább
2023.április.04.
Játék-Vár Egyesület
Játék-Vár Egyesület
Az egyesület célja, hogy a gyerekek számára az óvodában töltött mindennapok örömökben gazdagok, az ünnepek pedig varázslatosak legyenek.
Tovább
2023.április.03.
Lébényi Bokszegyesület
Lébényi Bokszegyesület
Bokszedzés 7 éves kortól, négy csoportban. 7-11, 12-17 éves korosztály, felnőtt férfi, és női. Kondícionális edzések, méregtelenítő, stresszoldó tréning.
Tovább
Lébényi Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület
Cél a testedzés és a versenysport lehetőségének biztosítása, az utánpótlás-nevelésben való közreműködés, az egészséges életmód, a sport népszerűsítése.
Tovább
Lébényi Liszt Ferenc Vegyeskar
Célja: az ifjúsági és felnőtt korú zenekedvelőknek lehetőséget nyújtani a kórusmuzsika művelésére, a zenekultúra terjesztésére határainkon innen és túl.
Tovább
Széchenyi 2021