Játék-Vár Egyesület

2023.április.04.
Az egyesület célja, hogy a gyerekek számára az óvodában töltött mindennapok örömökben gazdagok, az ünnepek pedig varázslatosak legyenek.

Megalakulás: 1999.

Elnök: Vámosné Major Veronika

Egyesület székhelye: 9155 Lébény, Iskola utca 26.

Adószám: 18538816-1-08

Az egyesület célja:

Az egyesület a Szülői Munkaközösséggel és az óvoda pedagógusaival együttműködve azon „dolgozik", hogy a gyerekek számára megkönnyítse az óvodába való beszoktatást, valamint hogy az óvodai mindennapok örömökben gazdagok, az ünnepek pedig varázslatosak legyenek.

Minden óvodás gyermek egyik, vagy mindkét szülője az egyesület tagjává válik a beiratkozással, amely együtt jár a tagdíj befizetésével. A tagdíjak összege, a pályázatokon elnyert pénzek és az egyéb támogatók adományai teszik lehetővé, hogy minden gyermek húsvétkor, Mikuláskor minőségi édességekből összeállított csomagot kapjon, karácsonykor és gyermeknapon pedig apró ajándéktárggyal gazdagodjon. Az óvodát elhagyó nagycsoportosok számára írószereket vásárolunk.

Programok:

  • Tavasz: Húsvéti bazár
  • December: Adventi bazár: mindkét bazárt a szülők kézzel készített, igényes alkotásaiból rendezzük. Az ezek megvásárlásából befolyt pénzeket egyesületünk a gyermekekre költi.
  • Június: Családi Nap az új óvoda gyermekbarát udvarán rengeteg gyermekprogrammal: arcfestés, csillámtetoválás, alkotás, vetélkedő, ugrálóvár, sétakocsizás, lovagoltatás, rendőr- és tűzoltóautó, bábszínház, táncbemutatók.
Széchenyi 2021