Útfelújítás augusztus 24-31. között

2018.augusztus.23.
A Fő út egy újabb szakasza kerül felújításra (a Vörösmarty utcai csomóponttól Mosonszentmiklós irányába, a település végéig).

Tisztelt Fő utcai lakosok!

Örömmel értesítem Önöket, hogy az idei állami útfelújítási program során a Fő út egy újabb szakasza kerül felújításra. (A Vörösmarthy utcai csomóponttól Mosonszentmiklós irányába, a település végéig.)

Várhatóan minderre augusztus 24-31. között kerül sor. A munkát a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai végzik. A következő egy hét alatt jelentős forgalomkorlátozásra, egyirányúsításra, félpályás lezárásra, rövidebb útszakaszok átmeneti lezárására kell számítani.

Mindezen kellemetlenségek miatt megértésüket, türelmüket kérjük!

Továbbá szeretném kérni segítő együttműködésüket abban, hogy az aszfaltozás napján tartózkodjanak a felújítással érintett útszakaszra való autóval történő behajtástól – elősegítve ezzel az új útfelszín sérülésmentes kialakulását. Kérem, hogy erre a közelben lakók figyelmét is hívják fel! (Különösen fontos ez a gazdák, vállalkozók esetén: egy traktor vagy egy teherautó türelmetlen gazdája tönkreteheti a friss, még meleg aszfaltot.)

Remélve, hogy sok éven keresztül szolgálja majd az ott lakók és a Lébényben közlekedők kényelmét ez a mostani felújítás, tisztelettel köszönti Önöket:

 

Kovács Gábor
polgármester

Lébény, 2018. augusztus 23.                                                                                                             

 

Széchenyi 2021