Jegyzői köszöntő

2015.március.16.

Tisztelt látogatók, tisztelt érdeklődők!

Nagy tisztelettel köszöntöm Önöket a Lébényi Közös Önkormányzati Hivatal köztisztviselői és a magam nevében Lébény város honlapján!

Honlapunkat az Önök jobb tájékoztatása érdekében újítottuk meg, tettük átláthatóbbá és töltöttük fel mindazokkal az adatokkal és információkkal, amelyek elősegítik a pontos és gyors tájékoztatást – figyelemmel az elektronikus információszabadságról szóló törvény rendelkezéseire is.

A Lébényi Közös Önkormányzati Hivatal kettős feladatot lát el, egyrészről előkészíti és végrehajtja a képviselő-testületek által hozott döntéseket, másrészről pedig ellátja az államigazgatási feladatokat Lébény város és Mecsér község vonatkozásában.

Célunk, hogy a Hivatal az itt élő emberek, az itt működő vállalkozások, valamint az idelátogatók megelégedésére színvonalasan, szakértelemmel, hatékonyan végezze a munkáját, segítse az itt élők mindennapi életét, a helyben működő vállalkozások tevékenységét. Remélem, hogy ügyeikkel, kérdéseikkel, bizalommal fordulnak hozzánk!

Köszönettel várjuk a honlapunkkal kapcsolatos véleményüket, javaslataikat is.

Bízom benne, hogy az e menüpont alatt közzétett információkkal, nyomtatványokkal segíthetjük ügyfeleink jobb eligazodását, ügyeik gyorsabb és kényelmesebb elintézését.

 

Tisztelettel: Dr. Tóth Tünde, jegyző

Széchenyi 2021