Pályázati felhívás

2024.február.20.
Lébény, Fő út 70. szám alatti helyiség bérleti szerződés útján történő hasznosítása

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

Lébény Város Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot ír ki a Lébény Város Önkormányzata kizárólagos tulajdonában lévő 9155 Lébény, Fő út 70. szám alatti helyiség bérleti szerződés útján történő hasznosítására.

A helyiség alapterülete, felszereltségi állapota:

A helyiség alapterülete 20 négyzetméter. Burkolata járólap. Új műanyag nyílászárókkal rendelkezik. A fűtés lehetőségét a bérlőnek kell biztosítani (kályha, elektromos panel). WC és kézmosási lehetőség a szomszédos helyiségben biztosított. A bérlemény üres, berendezésről a bérlőnek kell gondoskodni. Elektromos áram a szomszédos helyiségből, almérővel biztosított.

A bérleti szerződés időtartama: 2024. április 1. – 2027. március 30. azzal, hogy a szerződés időtartama a bérlő kérelme alapján 2 évvel meghosszabbítható.

A bérlemény hasznosításának módja: szolgáltatási tevékenység céljára történő hasznosítás. (A bérlő a bérlemény bérleti jogát nem ruházhatja át, nem cserélheti el, a bérleményt albérletbe adni, vagy a használatát bármilyen módon átengedni csak a bérbeadóval kötött előzetes írásbeli megállapodás alapján lehet.)

Az ajánlati ár nettó ár. A bérleti díj összege a kiírást követő évtől minden évben a KSH által közzétett hivatalos inflációt követően emelhető.

A bérleti díjat havi ütemezés szerint kell megfizetni.

Három havi kaució kerül kikötésre, melynek összegét a szerződés megkötésekor kell átadni.

A bérleményt az önkormányzat megtekintett állapotban adja át a bérlőnek.

Előzetes egyeztetést követően a bérlemény területén az önkormányzat helyszíni bejárást biztosít, melyen a pályázat iránt érdeklődők részt vehetnek.

A pályázat elbírálásának szempontja a legmagasabb összegű ajánlati ár.

Az ajánlati ár minimum összege 35.000,- Ft/hó.

A pályázatokat írásban, egy példányban, eredeti aláírással ellátva, zárt borítékban, legkésőbb 2024. március 20. 16 óráig lehet benyújtani Lébény Város polgármesteréhez. A pályázatnak tartalmaznia kell a pályázó nevét és címét, a folytatni kívánt tevékenység megjelölését, nyilatkozatot arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja.

A pályázatról Lébény Város Önkormányzat képviselő-testülete dönt, melynek várható ideje: 2024. március 28.

Az önkormányzat fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot indokolás nélkül érvénytelennek nyilvánítsa.

A bérlemény a pályázat pozitív elbírálását követően azonnal birtokba vehető.

 

Lébény, 2024. február 19.

 

Kovács Gábor polgármester

Lébény Város Önkormányzata

Széchenyi 2021