Pályázati felhívás - Pálya büfé

2020.május.18.
Lébény Város polgármestere pályázatot ír ki a Pálya Büfé bérleti szerződés útján történő hasznosítására.

Lébény Város polgármestere pályázatot ír ki a Lébény Város Önkormányzata kizárólagos tulajdonában lévő Pálya Büfé (9155 Lébény, Vasvári Pál u. 15. szám alatti helyiség, a hozzá tartozó udvar és szabadtéri színpad) bérleti szerződés útján történő hasznosítására.

A bérleti szerződés időtartama 5 év, amely a szerződésben foglalt feltételek teljesítése esetén, a szerződő felek egybehangzó akarata alapján további 3 évvel meghosszabbítható.

A bérlemény hasznosításának módja: vendéglátó-egység céljára történő hasznosítás.

Az ajánlati ár nettó ár. A bérleti díj összege a kiírást követő évtől minden évben a KSH által közzétett hivatalos inflációt követően emelhető.

A bérleti díjat havi ütemezés szerint kell megfizetni.

Három havi kaució kerül kikötésre, melynek összegét a szerződés megkötésekor kell átadni.

A bérleményt és annak környezetét, amely a város saját költségén felújításra került, az önkormányzat megtekintett állapotban, leltár szerint adja át a bérlőnek.

Előzetes egyeztetést követően a bérlemény területén az önkormányzat helyszíni bejárást biztosít, melyen a pályázat iránt érdeklődők részt vehetnek.

A pályázat kiírója nyitott egyedi elképzelések, ajánlatok befogadására is, különösen, amelyeknek célja a lébényi labdarúgás támogatása, szervezése, menedzselése. Ezért kérjük, hogy a benyújtás során a pályázó csatolja a működtetésre szóló elképzeléseit, különösen, ha ez az eddigiektől eltérő jellegű.

Az elbírálás során előnyt élveznek azok a pályázatok, amelyek nem kizárólag a bérlemény hasznosítására irányulnak, hanem a Lébény Sportegyesület működtetésére is kiterjednek.

A kizárólag a bérlemény hasznosítására beérkezett pályázatok elbírálásának szempontja a legmagasabb összegű ajánlati ár, az alábbi kiegészítésekkel:

Amennyiben az ajánlati árak közötti különbség 10%, vagy annál kisebb, előnyt élveznek azok a pályázók, akik vállalják:

  • a Lébény Sportegyesület támogatását,
  • az önkormányzat rendezvényeinek támogatását,
  • a helyi kulturális élet, a helyi civil szervezetek programjainak támogatását, e három támogatás tekintetében megjelölve azok módját, mértékét, rendszerességét.

A beérkezett pályázatok közül az önkormányzat számára összességében legelőnyösebb pályázat nyilvánítható nyertesnek.

A pályázatokat egy példányban, eredeti aláírással ellátva, zárt borítékban, legkésőbb 2020. június 3-án 16:00 óráig lehet benyújtani Lébény Város polgármesteréhez.

A pályázatról – indokolt esetben a pályázók tárgyalás útján történő meghallgatását követően – a képviselő-testület tagjainak bevonásával a polgármester dönt, legkésőbb 2020. június 11. napjáig.

 

A pályázat kiírója fenntartja magának a jogot, hogy a pályázatot indokolás nélkül érvénytelennek nyilvánítsa.

A bérlemény a pályázat pozitív elbírálását követően, legkésőbb 2020. június 15. napján birtokba és üzemeltetésbe vehető.

 

Lébény, 2020. május 18.

 

Kovács Gábor polgármester

Lébény Város Önkormányzata

 

A kiírás letölthető dokumentuma:

 

Széchenyi 2021