Tankönyvellátás

2018.június.15.
A 2018/19-es tanévben a térítésmentes tankönyvellátás a köznevelési intézmények 1-9. évfolyamára terjed ki...

Tisztelt Szülők!

A 2018/19-es tanévben a térítésmentes tankönyvellátás a köznevelési intézmények 1-9. évfolyamára terjed ki, tehát iskolánk tanulói a következő tanévben is ingyenesen jutnak hozzá a tankönyvekhez.

Az 1. és 2. évfolyamos tanulók számára minden tankönyv és munkafüzet saját példány lesz, ezeket nem kell visszaadni a tanév végén.

A 3-8. évfolyamos tanulók tankönyvei az előző évben használt könyvtári példányok lesznek, melyet a tanév végén abban az állapotban kell visszaadni, ahogyan azt a gyermek megkapta. A munkafüzetek továbbra is saját példányok maradnak.  A tankönyv elvesztéséből, megrongálásából származó kárt a szülő köteles az iskola részére megfizetni.

Önöknek lehetőségük van arra, hogy lemondjanak a könyvtári példányokról, és saját költségre megvásárolják azokat a következő internetes felületről: www.webshop.kello.hu.

Az iskola a központi tankönyvrendelés keretein belül az egyéni vásárlásokat nem végezheti el, ez minden esetben a szülők döntése és feladata. 

Ha saját példányokat vásárolnak, azokat a tankönyveket az első tanítási napon hozzák magukkal a gyerekek! Külön írásbeli értesítést nem kérünk a vásárlásról.

Amennyiben a vásárlás mellett döntenek, az alábbi táblázatokban szereplő tankönyveket vehetik meg:

Széchenyi 2021