Kiener Hungária Fémipari Kft.

2023.április.12.
A gépipari cég fő profilja járműipari célgépek, gépsorok, illetve bevonatkészítő-kasírozó berendezések komplett gyártása és összeszerelése.

A gépipari cég fő profilja járműipari célgépek, kézi vagy automatizált gépsorok, illetve bevonatkészítő-kasírozó berendezések komplett gyártása és összeszerelése.

A 100% német tulajdonú Kiener Hungária Fémipari Kft. alapítója a gépipari piacon elismert, 25 éves múltra visszatekintő Kiener Maschinenbau GmbH, amelynek megrendelői közé tartozik többek között a DaimlerChrysler, a BNW, a VW, a ZF, a TRW, a SIEMENS, az IBM.

A cég fő profilja célgépek komplett gyártása - ide értve a tervezést, kivitelezést, összeszerelést és a vezérlések elkészítését is. Ezek a termékek nagyobb részben járműipari összeszerelő gépek, kézi vagy automatizált gépsorok, illetve bevonatkészítő-kasírozó berendezések. Emellett vállalják a gépgyártás különféle részfolyamatainak elvégzését is - ide tartozik különböző hegesztett fémszerkezetek gyártása, CNC-szerszámgépekkel történő fémmegmunkálás illetve villamos vezérlőszekrények összeszerelése is.

Elérhetőségek: telefon: +36 96 564 010 fax: +36 96 564 016

További információ: kiener-online.com

Széchenyi 2021