Bursa Hungarica Pályázat-2023

2023.október.02.
A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva a Lébényi Közös Önkormányzati Hivatalnál kell benyújtani 2023. november 3-ig.

Lébény Város Önkormányzata a Kulturális és Innovációs Minisztériummal együttműködve, az 51/2007. (III. 26.) Korm. rendelet alapján kiírja a 2024. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat), valamint felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok („B” típusú pályázat) számára.

 

A részletes pályázati kiírás Lébény Város honlapján, valamint a Lébényi Közös Önkormányzati Hivatal hirdetőtábláján található.

 

A pályázatot az EPER-Bursa rendszerben kitöltve, véglegesítve, onnan kinyomtatva, aláírva a Lébényi Közös Önkormányzati Hivatalnál kell benyújtani.

Ezúton tájékoztatjuk a pályázni kívánókat, hogy a Kulturális és Innovációs Minisztérium döntése értelmében a Bursa Hungarica ösztöndíjrendszer 2024. évi pályázati fordulójában a pályázatok beadási határideje az alábbiak szerint módosult:

 

A pályázatok rögzítésének és az önkormányzathoz történő benyújtásának határideje: 2023. november 7.

Az "A" és "B" típusú pályázati kiírás letölthető:

 

Széchenyi 2021