Falka-Lak Kutyanapközi

2015.április.07.
"Legyen a Te kutyád is a falka tagja, akár egy napra!”

"Legyen a Te kutyád is a falka tagja, akár egy napra!”

Nehezére esik kedvencét napközben, hétvégén vagy ünnepnapokon egyedül hagyni? Szeretne önfeledten, nyugodtan szórakozni, kikapcsolódni? Vagy egyszerűen nem tudja magával vinni kutyusát?

Kutyanapközink megoldást nyújt erre, hogy amíg Ön távol van kutyája önfeledten jól érezze magát nálunk, úgy mintha otthon lenne. Amit vállalunk teljes körű felügyelet, aktív játék, igény szerint sétáltatás, etetés, egész nap kint a kertben ahol szabadon mozoghatnak. A szabadban eltöltött idő természetesen függ az időjárástól, valamint a gazda és a kutya igényeitől. Az etetés az otthoni rutin szerint történik saját élelemből, vagy igény szerint megbeszélt élelemből. Ha nem szeretné kutyáját kiszakítani az otthoni megszokott környezetből, vállaljuk hétvégén az otthoni ellátását, sétáltatását előre megbeszélt időpontokban. Állunk rendelkezésükre, ha nem tudja megoldani kutyája szállítását állatorvoshoz, kutyakozmetikába, kutyaiskolába stb.

Mindenünk a kutya ezért tíz saját kutyánk mellett, - akik jól szocializáltak más kutyákkal - fontos számunkra, hogy minden kutyának kiegyensúlyozott létet biztosítsunk a napi rutinjuk betartása mellett és kellő fáradtsággal térjenek haza Tőlünk. Mit szükséges hozni a kutyussal: • Oltási könyv, vagy útlevél, mely tartalmazza az érvényes oltásokat.

Kölyökkutya esetében minimum három kombinált oltás megléte szükséges,

• Külső élősködök elleni védelem megléte (nyakörv, spot-on, tabletta),

• Élelmet, ha ragaszkodnak a sajátjukhoz,

• Legalább egy saját otthoni tárgy (alvóhely, párna, stb.), ami az „otthon illatát” hordozza, ez biztonságérzetet ad számukra,

• Saját játék - ha szeret játszani,

• Póráz, nyakörv/hám

Fertőző betegségben szenvedő, tüzelő szuka és agresszív kutyákat nem áll módunkban fogadni. Megtalálsz Minket Lébény központjában az M1-es autópálya közvetlen közelében, Győrtől - Mosonmagyaróvártól 25-25 km távolságra. Árakról érdeklődni +36 709447337 telefonon, vagy üzenetben lehetséges a Facebook: @falkalaknapkozi.

Elérhetőségek:

9155 Lébény, Kossuth Lajos u. 23.

Zug Virgínia és Zug Bálint

Mobil: +36 70 944 7337

Email: falkalaknapkozi@gmail.com

Facebook: @falkalaknapkozi

Széchenyi 2021